Velkommen til jubileumskonferanse

Vi i Landsforeningen for vestibulære sykdommer (LFVS) er stolte over å kunne feire vårt 10-årsjubileum i år, og vi ønsker å invitere deg med på denne spesielle anledningen.

For en egenandel på 900 kr får du:

  • Spennende foredrag: Delta på interessante og inspirerende foredrag med fokus på vår felles situasjon og fremtid.
  • Møt likesinnede og del erfaringer og opplevelser.
  • Overnatting på Sundvolden Hotell: Nyt komfortabel overnatting i vakre omgivelser, med tilgang til spa-avdelingen og tre-retters middag lørdag kveld. Det serveres lunsjbuffet lørdag og søndag.
  • To dager med fokus på deg selv og din situasjon: Sett av tid til å fokusere på deg selv og ditt velvære i inspirerende omgivelser.

Dato: Lørdag 31. august – Søndag 1. september 2024
Sted: Sundvolden Hotell

Program

Lørdag
12:00 Lunsj
13:00 Velkommen
13:15 Mestringsforedrag – Et alvorlig foredrag om glede med Arnt Sæther
14:30 Pause
15:15 Erfaringsutveksling
16:45 Egentid
18:30 Jubileumsmiddag

Søndag
Frokost
10:00 Faglig foredrag – Hjernen og nervesystemets rolle for svimmelhet og vestibulære sykdommer med Haakon Kuhnle Andresen
11:30 Utsjekkspause
12:00 Lunsj
Hjemmereise

Programendringer kan forekomme

Vi håper du vil være med og feire sammen med oss. Dette blir en helg fylt med læring, fellesskap og velvære. Meld deg på i dag og bli en del av vårt jubileum!

Påmelding

Registreres via elektronisk skjema innen torsdag 4. juli 2024:
https://form.jotform.com/241583704493360

Ønsker du å ankomme Sundvolden på fredag kan det bestilles gjennom påmeldingskjemaet. Det koster 1090 kr per rom, inklusive frokost.

Påmeldingen er bindende og egenandel refunderes ikke. Egen reiseforsikring benyttes ved sykdom. Transport til og fra arrangementet dekkes av den enkelte. Vi undersøker mulighetene for å organisere fellestransport til og fra Gardemoen. Legg inn ønsker i Påmeldingsskjemaet.

Vi gleder oss til å se deg!